Serwer stworzony dla Ciebie!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1.Imię:
2.Login/Nick[Oby dwa]:
3.Ile Grasz?:
4.Coś O Sobie[Min 3 Zdania]:
5.Co Byś Poprawił Na Serwerze:
6.Dlaczego Ty:
7.Coś Od Siebie:
8.Dlaczego LSPD?:
1.Imię: Piotrek
2.Login/Nick[Oby dwa]:|aKa|sQp |aKa|sQp
3.Ile Grasz?: 3 lata w MTA
4.Coś O Sobie[Min 3 Zdania]: Jestem Miły i Uprzejmy Dla Graczy. Uwielbiam Gry Komputerowe a szczególnie MTA. Często Jestem na MTA minimum pół dnia .
5.Co Byś Poprawił Na Serwerze: Wprowadził Bym miłą atmosferę Oraz mnie taranów na Ulicach oraz wariatów Drogowych
6.Dlaczego Ty: Ponieważ Jestem już w sapd na innym serwerze. Uwielbiam tą frakcje. Interesuje Mnie ta Frakcja. Chciałbym się dostać do LSPD na tym serwerze.
7.Coś Od Siebie: Kocham Ten serwer xD <3
8.Dlaczego LSPD?: Ponieważ Lubie Frakcje Policji. Lubie patrole na ulicach. spędzać będę dużo czasu na tym serwerze.
Dostajesz Się
P.s Frakcje jeszcze robimy ale jest git xd
1.Imię:Łukasz
2.Login/Nick[Oby dwa]: lukasz lukasz
3.Ile Grasz?:1 dzień
4.Coś O Sobie[Min 3 Zdania]:Jestem Łukasz jestem miłą osobą jestem ogarnięty
5.Co Byś Poprawił Na Serwerze:Napewno bym poprawił urząd itd.
6.Dlaczego Ty:lubię LSPD
7.Coś Od Siebie:pozdro 600 dla lidera
8.Dlaczego LSPD:bo jest fajne
Ostatnio edytowany przez luki (2016-08-16 11:58:26)
1.Imię:Wiktor
2.Login/Nick[Oby dwa]:Ramzes Ramzes
3.Ile Grasz?: Około 2-3 H
4.Coś O Sobie[Min 3 Zdania]:Mam na imie Wiktor Mieszkam w Dębnie zachodnio pomorskim. Mam Psa który aktualnie ma cieczke . Jestem Dys grafem Dys ortografem. Interesuje się Przedmiotami ścisłymi i historią. W MTA SA Gram już od ok 6 lat.
5.Co Byś Poprawił Na Serwerze: Dał bym broń dla policji. Możliwość Stawiania Radarów ( Według mnie fajny pomysł ) I coś Jka shout! Dla Admina tylko że z wyznaczonym tekstem i napisem.
6.Dlaczego Ty:Ponieważ mam duże doświadczenie i szybko sie uczę nowych rzeczy
7.Coś Od Siebie:Bardzo lubię serwer. Więcej do powieedzienia nie mam
8.Dlaczego LSPD?: Jestem Bardzo aktywny. Lubie patrolować kontrolować A najbardziej WLepiać mandaty .
JESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDYJESTEM RUDY
1.Imię: Dawid
2.Login/Nick[Oby dwa]: J3$t3mTw0j
3.Ile Grasz?: 3 dni
4.Coś O Sobie[Min 3 Zdania]: Jestem miły. Mówią na mnie Hudy. Mam 13lat.
5.Co Byś Poprawił Na Serwerze: Bym dodał frakcje np. medyk, mechanik, tuner.
6.Dlaczego Ty: Bo jestem miły
7.Coś Od Siebie: Lubie placki.
8.Dlaczego LSPD?: Bo łapie złodziei i mają fajne pojazdy
1. Imię: Sebastian
2. Login/Nick(Oby dwa): Solaris18 Solaris18
3. Ile Grasz?: 3h
4. Coś o Sobie(Min 3 zdania): Nazywam się Sebastian mieszkam w Polsce, miejscowość Jaworzno. Jestem miły, sympatyczny oraz fajny. Bardzo lubie pociągi i autobusy oraz policje.
5. Co bys poprawil na serwerze: Poprawił bym sygnały w radiolkach oraz zmienił wygląd Policji i dodał interior.
6.Coś Od Siebie: Bardzo fajny serwer, pozdrawiam JumpDj'a.
8. Dlaczego LSPD?: Ponieważ byłem w policji na wielu serwerach i nabrałem doświadczenia. Jestem bardzo dobry w pościgach oraz akcjach RP.
Strony: 1